Juwelen

Herinneringsjuwelen

Een groot gemis, wanneer een van jouw dierbaren er plots niet meer is. De herinnering blijft bestaan, en als een schittering aan de hemel staan. Het liefst behoud je iets wat tastbaar blijft, en de bijzondere band tussen jullie omschrijft. Iets dat je voor altijd bij je draagt, en door de jaren heen niet meer vervaagd. Een grote emotionele waarde ontworpen op jouw gevoel.
Uniek en persoonlijk, dat is het doel.

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om een juweel te maken tot een tastbare herinnering. Voor de vormgeving zal ik je persoonlijke vragen stellen waarna ik een vertaling kan maken naar jouw persoonlijke ontwerp. Het verwerken van een vingerafdruk (of pootafdruk), een handgeschreven tekst of een handtekening, as of haren, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Aan de hand van jouw verhaal komen de belangrijke elementen naar voren die jouw herinnering in stand moeten houden en juist die elementen verwerk ik in jouw juweel. Hoe? Laat dat maar aan mij over.

Trouwjuwelen

De enige tastbare herinnering aan jullie bruiloft die je de rest van je leven mee zult dragen zijn natuurlijk jullie trouwringen! Dat vraagt om een ontwerp waarop je nooit uitgekeken raakt. Een ontwerp dat staat voor jullie liefde voor elkaar en dit bijzondere hoofdstuk in jullie leven. In een persoonlijk ontwerp maak ik de juiste vertaling op basis van jullie love story.

Natuurlijk mag de trouwdatum hier niet in ontbreken. Misschien is het wel leuk om deze persoonlijk te schrijven voor in elkaars ring. Er zijn tal van mogelijkheden die ik graag laat zien tijdens onze ontwerpafspraak in mijn atelier. Naast trouwringen is het natuurlijk ook mogelijk om een mooi setje oorbellen, een armband of een collier te ontwerpen passend bij de bruidsjurk. Ook een uniek setje manchetknopen of een gepersonaliseerde leren armband behoort tot de mogelijkheden. 

Geboortejuwelen

Dierbare juwelen voor mama’s maar zeker ook voor papa’s! Er is zoveel dat verwerkt kan worden in een juweel! Denk aan moedermelk, haartjes, een voet- of vingerafdruk, voorletter, (handgeschreven) naam, geboortestenen enzovoort.

In het ontwerp van een juweel kunnen veel bijzondere elementen worden vertaald. Karaktereigenschappen, kenmerken, details uit de zwangerschap en nog veel meer. Door jouw persoonlijke verhaal wordt er een uniek juweel geboren.            

Reparaties en gemodificeerde juwelen

Natuurlijk kun je bij SURE ook terecht voor reparaties. De sluiting kapot, steentje verloren of mag jouw ring een maatje groter of kleiner gemaakt worden? Ik repareer het graag voor je. Het is tevens mogelijk om juwelen te modificeren.

Wil jij bijvoorbeeld graag de gravures in een ring behouden maar er toch graag een andere uitstraling aan geven zodat hij beter past bij jouw andere juwelen? Of wil je er graag een mooie herinnering van maken op basis van jouw persoonlijke verhaal? Dan nodig ik je graag uit voor een ontwerp afspraak in mijn atelier.

Edelsteen juwelen

Ben jij op zoek naar een edelsteen met een bepaalde kleur(combinatie), slijpwijze of speciale werking dan help ik je graag. Voorafgaande van onze ontwerpafspraak kan ik er eventueel voor zorgen dat ik enkele edelstenen krijg toegestuurd van de edelsteenslijperij. Laat me dus gerust weten wat jouw specifieke wensen zijn. 

Gepersonaliseerde leren armbanden

Leer is een bijzonder natuurproduct. Het leven van het dier heeft zijn sporen achtergelaten in de huid. Dit zijn zichtbare levenservaringen die het dier letterlijk getekend hebben. Het leer verdient het om met zorg behandeld en verwerkt te worden.

Het mooie aan deze leren armbanden is dat ze helemaal gepersonaliseerd kunnen worden. Ze zijn namelijk geheel zelf samen te stellen. Zo heb je o.a. de keuze uit breedte, kleur en afwerking. De combinatie met een lasergravure geeft de armband een eigen identiteit. Denk bijvoorbeeld aan een vingerafdruk, pootafdruk, handgeschreven tekst of handtekening.

© Copyright | Privacy | Disclaimer