Juwelen

Herinneringsjuwelen

Een groot gemis, wanneer een van jouw dierbaren er plots niet meer is. De herinnering blijft bestaan, en als een schittering aan de hemel staan. Het liefst behoud je iets wat tastbaar blijft, en de bijzondere band tussen jullie omschrijft. Iets dat je voor altijd bij je draagt, en door de jaren heen niet meer vervaagd. Een grote emotionele waarde ontworpen op jouw gevoel, uniek en persoonlijk, dat is het doel.

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om een juweel te maken tot een tastbare herinnering.Voor de vormgeving zal ik je persoonlijke vragen stellen waarna ik een vertaling kan maken naar jouw persoonlijke ontwerp. Het verwerken van een vingerafdruk (of pootafdruk), een handgeschreven tekst of een handtekening, as of haren, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Aan de hand van jouw verhaal komen de belangrijke elementen naar voren die jouw herinnering in stand moeten houden en juist die elementen verwerk ik in jouw juweel. Hoe? Laat dat maar aan mij over. Shirley Warlich-Knops.

Trouwjuwelen

De enige tastbare herinnering aan jullie bruiloft die je de rest van je leven mee zult dragen zijn natuurlijk de trouwringen! Dat vraagt om een ontwerp waarop je nooit uitgekeken raakt. Een ontwerp dat staat voor jullie liefde voor elkaar en dit bijzondere hoofdstuk in jullie leven. Of jullie nu precies op een lijn liggen of juist totaal verschillend zijn in smaken, in een persoonlijk ontwerp maak ik de juiste vertaling op basis van jullie love story.

Natuurlijk mag de trouwdatum hier niet in ontbreken. Misschien is het wel leuk om deze persoonlijk te schrijven voor in elkaars ring. Er zijn tal van mogelijkheden die ik graag laat zien tijdens onze ontwerp afspraak in mijn atelier. Naast trouwringen is het natuurlijk ook mogelijk om een mooi setje oorbellen, armband of een collier te ontwerpen passend bij de bruidsjurk. Ook voor mannen is het mogelijk om een uniek setje manchetknopen te ontwerpen die perfect passen bij het bruidspak. Liever een mooie robuuste armband? Kijk dan zeker ook eens onder het kopje gepersonaliseerde leren armbanden.

Geboortejuwelen

Een tastbare herinnering aan de tijd die zó snel voorbij vliegt. Er is zoveel dat verwerkt kan worden in een juweel! Denk aan moedermelk, haartjes, een voet- of vingerafdruk, voorletter, naam of tekst van het geboortekaartje...

Ook in het ontwerp van het juweel kunnen veel bijzondere elementen worden verwerkt. Karaktereigenschappen, de bevallingswijze maar ook details uit jouw zwangerschap. Door jouw persoonlijke verhaal wordt er een uniek juweel geboren. En of je dit juweel als man cadeau wil doen aan je vrouw of zelf als moeder op zoek bent naar een bijzonder juweel. Ik help je graag!

Reparaties en gemodificeerde juwelen

Natuurlijk kun je bij SURE ook terecht voor reparaties. De sluiting kapot, steentje verloren of mag jouw ring een maatje groter of kleiner gemaakt worden? Ik repareer het graag voor je. Het is tevens mogelijk om juwelen te modificeren.

Wil jij bijvoorbeeld graag de gravures in een ring behouden maar er toch graag een andere uitstraling aan geven zodat hij beter past bij jouw andere juwelen? Of wil je er graag een mooie herinnering van maken op basis van jouw persoonlijke verhaal? Dan nodig ik je graag uit voor een ontwerp afspraak in mijn atelier.

Edelsteen juwelen

Ben jij op zoek naar een edelsteen met een speciale werking, een bepaalde kleur of slijpwijze dan help ik je graag. Een van mijn persoonlijk favorieten zijn de parels. Parels worden geclassificeerd onder de organische edelstenen omdat deze voortkomen uit levende organismen zoals de oester. Het bijzondere aan edelstenen is dat er geen enkele hetzelfde is. De kleinste imperfecties maken een edelsteen juist zo bijzonder, mooi en uniek.

Wil jij een ontwerp bespreken voor een juweel met edelsteen? Voorafgaande van onze ontwerp afspraak kan ik er eventueel voor zorgen dat ik enkele edelstenen krijg toegestuurd van mijn leveranciers. Laat me dus gerust weten wat jouw specifieke wensen zijn.

Gepersonaliseerde leren armbanden

Leer is een bijzonder natuurproduct. Het leven van het dier heeft zijn sporen achtergelaten in de huid. Dit zijn zichtbare levenservaringen die het dier letterlijk getekend hebben. Het leer verdient het om met zorg behandeld en verwerkt te worden.

Het mooie aan deze leren armbanden is dat ze helemaal gepersonaliseerd kunnen worden. Ze zijn namelijk geheel zelf samen te stellen. Zo heb je o.a. de keuze uit breedte, kleur en afwerking. De combinatie met een lasergravure geeft de armband een eigen identiteit. Denk bijvoorbeeld aan een vingerafdruk, pootafdruk, handgeschreven tekst of handtekening.

© Copyright | Privacy | Disclaimer